Saaie pasta

Omdat ik afgelopen vaderdag moest werken, hadden mijn zus en ik besloten om deze feestelijke dag te verplaatsen naar ergens deze week. De bedoeling was dat we vanavond iets zouden eten. Ik verheugde me er al erg op, ik hoopte dat mijn vader Chinees wilde eten, maar had just in case een back- up plan voor als het etentje niet door zou gaan. En het ging ook niet door. Mijn zus, die het veels te druk heeft op haar werk, belde af en vroeg of ik papa ook even kon laten weten dat het niet doorging. Dat was vrij makkelijk aangezien hij achteraf niet eens wist dat we samen zouden eten! Mijn back- up diner was saaie pasta. Dat is wat mijn lievie en ik eten als we geen zin/ tijd hebben om te koken en als het weer bijna het einde van de maand is. De pasta was lekker (het is saaaai, maar wel lekker), maar eigenlijk lustten mijn lief en ik patat. Maar toen was de pasta al gemaakt. Zucht!!
Mijn back- up plan voor het eten morgen, als ‘Chinees’ weer niet doorgaat, is dus patat! Terwijl ik eigenlijk nu al weet dat ik morgen als ik patat eet, toch eigenlijk iets anders lust!
Voor als je ooit ook geen zin hebt om te koken of als het het einde van de maand is in je portemonnaie:
Serveer net gekookte pasta met tomatensaus, geroosterde pijnboompitten, basilicum en mozzarella. De mozzarella smelt door de hitte van de pasta. Vergeet zout en peper niet! Als je het niet lust, kan ik je ook patat aanbevelen!

Dit bericht werd geplaatst in Food. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s