Warmte

Het is weer zover. 3FM is niet alleen op de radio, maar ook de hele dag op de televisie te volgen in de vorm van Serious Request. Sinterklaas is alweer voorbij en overmorgen is de kortste dag van deze winter. Met volgende week twee kerstdagen van je volstoppen met eten in gezelschap van de hele familie. Daarna de aanloop naar de allerlaatste dag van 2012 met in diverse media de overzichten van het afgelopen jaar. Welke rampen hebben we weer moeten doorstaan? Welke hits op de radio zullen we nooit meer vergeten? Oliebollen, vuurwerk en goede voornemens als meer bewegen en gezonder eten (in mijn geval goede voornemens van elke dag).
En wat zal het nieuwe jaar ons brengen? Vanaf 2 januari business as usual met de spullen in de winkel voor Valentijnsdag. De eerste maand kunnen we ons dus warmen aan de gedachte van het schenken van zoveel liefde op die ene dag in februari.
Ik warm me ondertussen op aan de gedachte dat het vanaf de 23ste december elke dag weer een stukje eerder licht is. Wachten op de eerste echte zonnestralen van boven de 15 graden Celsius die me zullen voeden. Winterjas, handschoenen en mutsen weer opbergen. Hmmm… heerlijk: licht en warmte.
Voor nu wens ik een ieder vast hele fijne kerstdagen en veel eetplezier! En voor het nieuwe jaar (als we met z’n allen de Apocalyps hebben overleefd) een goede gezondheid, veel liefde, geluk, licht, warmte en rust!
Liefs,
Priscilla

Dit bericht werd geplaatst in Other Issues. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s