Snel door lezen!

Ik lees weer. Althans ik doe weer eens een poging om te proberen te lezen. Al sinds mijn zwangerschap is dat best moeilijk. Tijdens mijn zwangerschap kon ik namelijk niet lezen. Ja, ik kon wel lezen, maar echt een boek uitlezen, zat er absoluut niet in. Ik heb het ene na het andere boek in handen gehad, bij geen enkele lukte het me meer dan 5 pagina’s te lezen. En niet omdat ik het zo druk had met allerlei andere zaken zoals babyspul kopen, maar omdat mijn concentratie echt niet van deze wereld was. Het was meer een hormonale concentratie. Niet bestaand dus. Ik ging er van uit dat mijn kleintje gewoon niet van lezen hield. Dat zou het wel zijn. Dat brak enigszins mijn hart, ik zou het hem wel vlug aanleren op het moment dat hij geboren werd. Na de bevallig echter ging lezen al helemaal niet. Veel te moe. Vlak voor het naar bed gaan, was het moment op te lezen, maar na twee pagina’s viel ik al in slaap. In heel 2015 heb ik serieus maar één boek uitgelezen. Verschrikkelijk!

Ik probeerde het net weer en wat blijkt, ik ben me er voor het eerst weer bewust van dat ik lees. Vond ik zo geweldig, dat ik het even wou delen. Vandaar dit stukje.
Dit bericht werd geplaatst in Books. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s